Кей Джи Ауто ООД сме директен вносител на специално подбрани автомобили от Корея.

Внасяме автомобили от 3 до 5-годишни от моделите: Хюндай Соната, Елантра (Аванте) и Киа К5 и К7 с фабрична газова система LPI, SUV дизелови автомобили, електрически и хибридни модели.

Ние сме една от водещите компании в България, специализирани в дистрибуцията на авточасти за корейски и японски автомобили. Ние внасяме директно от Корея и Япония пълна гама авточасти, простиращи се от Оригинални до OE части, Неоригинални и Рециклирани, от бързообортни до комплект двигатели и скоростни кутии, окачване, едрогабаритни и тн.

От 2014 Кей Джи Ауто започна внос от Румъния и дистрибуция на авточасти за Дачия. При нас ще намерите широка гама части за моделите Logan, Sandero, Duster, Dokker, Lodgy.

Всички наши регистрирани дистрибутори могат да използват нашият онлайн магазин, откъдето могат да получат информация за дистрибуторските цени, наличностите, предлаганите търговски марки и артикули, както и да направят директно техните поръчки до всяка точка в страната.

Благодарение на сътрудничеството ни с повече от 20 доставчици в Корея, Япония и други страни , ние можем да предложим висококачествени стоки на конкурентни цени. Имайки голям бизнес опит с различни клиенти, повече от 16 години нашият отлично обучен персонал може да предложи на клиентите ни бързо и компетентно обслужване.

Ние oт Кей Джи Ауто ви обещаваме , че  сме и ще продължим да сме близо до вас, предлагайки ви все по-добро обслужване с нашия опит, конкурентни цени и най-вече почтеност.

0 отговори

Вашият коментар

Желаете ли да се присъедините към дискусията?
Чувствайте се свободни да участвате!

Вашият коментар