Ние, в сервиз Кей Джи Ауто, сме винаги в услуга на нашите клиенти и се стараем постоянно да разширяваме и подобряваме услугите които предлагаме.

Новата ни услуга е:
ПЪЛНА СМЯНА НА МАСЛОТО НА АВТОМАТИЧНИ СКОРОСТНИ КУТИИ

Масовата Практиката при смяната на маслото в Автоматичната скоростна кутия у нас е подмяна едва на 30-40 % от маслото на кутията. Това се извършва без необходимата техника и резултата е незадоволителен, тъй като няма как технологично да се източи маслото от турбината и радиатора. Добавеното масло много бързо се зацапва, а ефекта не е добър.

Възползвайки се от нашата услуга, ще получите ПЪЛНА промивка на системата.
Обслужването на системата и смяната на маслото в автоматичната скоростна кутия се извършва по следния начин:
Ако системата събира 8 литра, смяната на маслото в автоматичната скоростна кутия се извършва с 9-10 литра, така че ще сте напълно сигурни, че цялото масло в кутията ще е сменено и кутията ще е напълно промита.

Практиката на сервизите ремонтиращи автоматични скоростни кутии показва, че 90 % от повредите, се дължат на прегряване на маслото в следствие на това, че с времето и натрупаните километри то е загубило свойствата си. Това води до по-бързо износване и дефектиране на отделните части на автоматичната скоростна кутия.
Затова се препоръчва смяната на маслото в автоматичната скоростна кутия да се извършва на всеки 50 000 км, като то трябва да бъде сменено изцяло с машина.
Тя засмуква маслото от автоматичната скоростна кутия и под налягане вкарва новото масло през охладителя в кутията, по този начин избутва с новото масло старото. Когато входящото масло и изходящото се изравнят по цвят това означава че 100% от маслото е напълно сменено.

За повече информация и запазване на час за обслужване,
моля свържете се с нас.