Няма нищо по-лошо за шофьора от това, зимата купето на автомобила да е студено и прозорците да се потят, както и лятото автомобила да ви прегрява, а погледа Ви постоянно да е в стрелката на температурата, вместо да е насочено в пътната обстановка.

Сега вече ние имаме решение на Вашият проблем. Предлагаме услугата почистване на запушени Радиаторчета, Парно и запушени Водни Радиатори с единствената в България машина за почистване на Запушени Радиатори. С грижа за нашите клиенти и максимално спестяване на разходите им, само срещу 85 лв за Лек автомобил и 100лв за Джип/Бус и 135лв за Камион ние ще отпушим запушеният Ви радиатор. По този начин ще спестите пари за нов радиатор, както и пари за смяната му.

Cold-768x433
Използваме нов специален препарат , който пази радиаторчето и водната система от протичане.

За удобство на клиентите , сервиза разполага с няколко машини за да можем да поемем и обслужим всички желаещи клиенти.

Гаранция за Перфектно свършената работа е , че ще видите Всичките боклуци от Запушеният Ви Радиатора , събрани във филтъра на машината.

Времето за почистване на радиаторчето на парното 1,5-2 часа ако не е много запушено, но ако след това време радиаторчето на парното продължава да вади боклуци или не осигурява температура над 50 градуса процедурата продължава до момента в който спрат да излизат  боклуци от радиаторчето.

Производителя на машините Препоръчва след почистването на Запушеният радиатор да заредите автомобила с нов антифриз и  да добавете Хотер Хитер.

За много замърсени и ръждясали Охладителни уредби препоръчваме добавка Кондиционер за охладителна уредба , който неутрализира Ръждата и Котленият камък от системата.

Важно: Сериза не работи с Антифриз на клиента!!!

Radiator

За автомобили оборудвани с две радиаторчета на парно за по-бързо и добро почистване едновременно поставяме две машини да почистват.

Преди започване на процедурата при загрят на 90оС двигател се измерва температурата на въздушната струя в случая 28оС

Закачва се машината към Запушения радиатор на парното. Почиства се филтъра на машината и след като разтвора в нея достигне 80оС ,стартира процедурата по промиване на радиаторчето на парното.

Периодично се развива филтъра на машината и се почиства , след което ,като се стартира отново процедурата периодично се подава контакт и се пуска вентилатора на парното .

Процедурата се повтаря докато не се достигне пълен краен резултат , температурата на въздушната струя стане над 50оС.

ВАЖНО: За да имате перфектна температура вътре в купето на автомобила, не забравяйте, че освен изчистването на радиаторчето на парното, системата има и клапи разпределящи въздушната струя или клапани за циркулацията на топлата вода и те също трябва да са изправни.