Ние Кей Джи Ауто сме една от водещите компании в България специализирани в дистрибуцията на авто части за Корейски и Японски автомобили. Ние внасяме директно от Корея и Япония пълна гама авто части простиращи се от Оригинални до OE части, Неоригинални и Рециклирани, от бързообортни до комплект двигатели и скоростни кутии, окачване, едрогабаритни и тн.

Имаме въведена СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО и получен Сертификат по ISO 9001:2008 издаден в съответствие с процедурата на TÜV AUSTRIA CERT

Всички наши регистрирани дистрибутори могат да използват нашият онлайн магазин от където могат да получат информация за дистрибуторските цени, наличностите, предлаганите търговски марки и артикули, както и да направите директно вашите поръчки до всяка точка в страната.

Благодарение на сътрудничеството ни със повече от 20 доставчици в Корея, Япония и други страни ние можем да предложим високо качествени стоки на конкурентни цени. Имайки голям бизнес опит с различни клиенти повече от 12 години нашия отлично обучен персонал може да предложи на клиентите ни бързо и компетентно обслужване.

Ние oт Кей Джи Ауто ви обещаваме , че  сме и ще продължим да сме близо до вас предлагайки ви все по-добро обслужване със нашият опит, конкурентни цени и най-вече почтенност.

0 отговори

Вашият коментар

Желаете ли да се присъедините към дискусията?
Чувствайте се свободни да участвате!

Вашият коментар